verzending & retourneren

VERZENDEN

Per product wordt aangegeven wat de levertijd is. Wanneer mogelijk wordt direct na de ontvangst van de betaling uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. De meeste bestellingen worden via Post.nl verzonden. Post.nl streeft ernaar om zendingen binnen Nederland binnen een werkdag te leveren. Houdt u er rekening mee dat verzending naar bestemmingen buiten Nederland vaak langer duren dan de gestelde levertijden.
Als u meerdere producten met verschillende levertijden bestelt, wordt uw bestelling uitgeleverd op het moment dat uw bestelling compleet is. Deelleveringen zijn wel mogelijk, neemt u dan contact op met telefoonnummer 0632 198016 of emailadres info@mavandenberg.nl.

 

VERZENDKOSTEN

In Nederland:
Bij bestellingen tot € 75,-  zijn de verzendkosten € 7,95. Daarboven gratis verzending.

Goederen worden geleverd op de begane grond. Wanneer u uw bestelling op een etage geleverd wilt hebben kunt u dat binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling doorgeven via info@mavandenberg.nl. U ontvangt dan een aparte factuur voor een betaling van 25 euro per etage.

In België & Duitsland:
Bij bestellingen tot € 150 zijn de verzendkosten € 25,00. Daarboven gratis verzending.

 

In verband met verzekeringen en verpakkingen wordt beeldende kunst zoals schilderijen niet via de standaard verzendtarieven geleverd. U kunt er voor kiezen om het zelf te organiseren of door ons te laten doen. In het laatste geval zullen extra kosten in rekening gebracht worden.

 

ZELF AFHALEN

U bent van harte welkom om u bestelling zelf af te halen in de winkel; Doetseweg 40 te Giessenburg. Uiteraard brengen wij u dan geen leveringskosten in rekening. Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 of na afspraak.

WIJZIGEN

Mocht u uw bestelling hebben afgerond en toch nog een wijziging willen aanbrengen neem dan contact op met Miranda van den Berg; 0632 198016 of info@mavandenberg.nl. Wanneer mogelijk wordt u wijziging nog doorgevoerd. 

 

RETOURNEREN

Wanneer uw aankoop toch niet helemaal naar wens is kunt u het product retourneren binnen 2 weken na het aankoopmoment. Stuurt u dan een email naar info@mavandenberg.nl o.v.v. het retour te sturen product en de bestelcode. U ontvangt dan een retourformulier. Dit formulier kunt u dan samen met het onbeschadigde product in de originele onbeschadigde verpakking voldoende gefrankeerd terugsturen. Afgeprijsde artikelen en artikelen die in een specifieke uitvoering voor u besteld worden kunnen niet geretourneerd worden. Mocht u vooraf toch iets willen bekijken, dan bent u van harte welkom in de winkel in Giessenburg. Wij adviseren u om vooraf contact op te nemen met de winkel, zodat u zeker weet dat het artikel dat u wilt bekijken op dat moment ook in de winkel te zien is.