over MAvandenberg

Door mijn lange werkervaring als tuin- & interieurarchitect en de daardoor ontstane contacten, onstond bij mij de behoefte om het werk van andere ontwerpers bij een breder publiek op een laagdrempelige manier te introduceren. Daarom ben ik naast m'n ontwerpwerk in 2017 een winkel in De Graanbuurt te Giessenburg begonnen. 
Ik heb een zwak voor Nederlandse ontwerpers en labels. Elk verhaal in de winkel is verrassend, maar het uitgangspunt is steeds: vernieuwing met respect voor traditie, in harmonie met mens en natuur. 

In 'De Graanbuurt' wordt een groot deel van de collectie getoond; oa.van outdoor designmerk Fatboy & Weltevree. Niet zoals in de meeste andere winkels statisch geparkeerd, maar in bedrijf; de Outdooroven brandt en de Dutchtub wordt gestookt. 
Verder laat ik je graag kennismaken met het werk van Maartje van den Noort, Renate Vos, Floris Schoonderbeek, Lex Pott, Carmela Bogman, eigen viltwerk en nog veel meer moois. 
M'n streven is niet om zoveel mogelijk nieuwe producten in m'n collectie te krijgen. Ik voeg liever producten van ontwerpers toe, die voor lange tijd bij me blijven. 

Ik zie u graag in m'n winkel [buiten de openingstijden op afspraak]. U kunt me natuurlijk ook bellen of een WhatsApp bericht sturen.

Met vriendelijke groet,
Miranda van den Berg

MAvandenberg 
tuin- & interieurarchitectenbureau
info@mavandenberg.nl
M 0632 198016

architectenregister no. 4.960501.003


werk | winkel
De Graanbuurt
Doetseweg 40  3381KG Giessenburg

openingstijden winkel
10:00 - 17:00 | donderdag | vrijdag | zaterdag
of op afspraak