Raintap

395,00

Excl. BTW: €326,45

Excl. BTW:
€326,45
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
raintap

Beschikbare opties:

Omschrijving

Een upgrade van de gewone regenton. Helaas is de prijs van de regenton omhoog gegaan per 1 oktober 2022. In de winkel heb ik nog een grijze en een oranje/roest kleur staan. Deze bied ik nog in de winkel aan voor de oude prijs van 379€. Mocht je geintresseerd zijn, neem dan even contact met je op. 

De Raintap vangt niet alleen het regenwater op maar activeert ook het gebruik ervan. De kraan, voetpomp en wasbak transformeren de Raintap van regenton naar handenwasstation en compacte buitenkeuken.
Door klimaatverandering is er sprake van waterproblematiek in de steden; er is te veel of te weinig water. De opvang van regenwater tijdens regenachtige dagen, en het gebruik ervan tijdens drogere dagen, helpt bij de oplossing van dit probleem. De Raintap maakt de opvang, opslag en het gebruik van regenwater op een slimme manier onderdeel van de dagelijkse routine. Eenvoudig aan te passen aan je behoeften. Geef je planten water, maak je laarzen of tuingereedschap ermee schoon. Was je handen en spoel je verse oogst goed af in de wasbak. Met de
optionele drinkwaterkraan is vers leidingwater ook altijd beschikbaar. Zo grijp je nooit mis. De Raintap kan zelfs worden ingezet als mobiel handenwasstation voor restaurants, winkels, festivals of events. Flexibel voor elke (openbare) locatie.

Diameter  65,5cm
Hoogte     95cm
Inhoud     250L
Gewicht    15kg

100% gerecycled materiaal; waarvan 80% plastics afkomstig van consumenten.

 

Afbeeldingen (13)