Proefplons

100,00

Excl. BTW: €100,00

Excl. BTW:
€100,00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
dutchtub original

Omschrijving

Ik wil u graag de geweldige hottub van Floris Schoonderbeek laten ervaren. Daarom verkoop ik deze niet alleen, maar kun je 'm ook huren. Ik heb kiezelgrijze tubs ter beschikking (RAL7032) voor een proefplons. Ben je na dat weekje verknocht geraakt, dan zou je een hottub kunnen kopen tegen een gereduceerd bedrag.
De hottub brengen we naar de gewenste locatie en leggen alles uit. Je kunt bij me het volledige assortiment huren, uitproberen en desgewenst kopen. 
Mocht je na de week overgaan tot aanschaf van een nieuwe Dutchtub Original, Dutchtub Wood of Dutchtub Loveseat met eventuele accessoires, dan krijg je van ons het huurbedrag retour tot een maximum van 475,- euro. 
We leveren de Dutchtub in overleg rond de klok van 16.00 uur, zodat je er nog dezelfde avond in kan gaan. De proefplons duurt minimaal 7 avonden en kost 375,- euro*. Mocht je 14 avonden willen plonzen dan zijn de kosten 475,- euro* en wil je maximaal proefplonzen dan kun je de tub huren voor 28 dagen, de kosten zijn dan 750,- euro*.


Woon je in Giessenburg; dan heb je geluk!!!! Je kunt de tub dan huren voor 100,- euro voor 1 avond. Mocht het zo goed bevallen en het past binnen onze agenda, dan kun je de tub voor 35,- euro nog een extra avondje huren. 

Neem contact met me op voor de periode waarin u de tub wilt huren, zodat ik kan zien of de tub wel of niet verhuurd is.
En natuurlijk kunt u me altijd bellen, mailen, ed. voor vragen.

* Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten en exclusief verplichte bezorg- en ophaalkosten. 

Afbeeldingen (5)